Ildi Fitness

TERVEZZ, SZERVEZZ, ÉLJ!

2017.09.11. 10:24 - Blog

Szerda 20:47

Végre eltelt több, mint a hét fele, már csak két napot kell kibírni és jön a hétvége... de már megint menni kell a nagyiékhoz, ott leszünk egész nap és Vasárnap pedig megint csak a takarítás, főzés. Mindig mondom a gyerekeknek, hogy segítsenek, de olyan nehéz felállítani őket a TV elől. Tudom, ha egyedül megcsinálom nem megy el feleslegesen az energiám arra, hogy velük veszekedjek, segítsenek végre.

Ma a kollégnőm mesélt egy újabb diétáról, amit most kezdett el. Azt mondja szinte folyton éhes, de már lement két kiló. Lehet, hogy én is kipróbálom. Ez most bele fog férni a hetekbe, mert szinte alig kell enni valamit. 2 hónapig kell csinálni, de mi lesz utána?! Azt mondta Kata, hogy 1 hónap kihagyás után újra lehet kezdeni. Bárcsak beválna és fele olyan jól néznék ki, mint Anett... hogy van neki ennyi ideje? Neki is két gyereke van, férje, csak úgy, mit nekem, a diétája is jónak tűnik, nem látom, hogy annyit görcsölne ezen a kaja témán, mint én...  még heti két edzés is belefér, mikor igazán formában van hármat is kihoz magából. Azt mondja, megosztják a férjével a teendőket. Érdekes felosztás...

Szerda 21:59

("Használja minden nap ezt a tapaszt és a fájdalmai eltűnnek...") Már megint ez a reklám, a múltkor én is kipróbáltam ezt a tapaszt, egy hétig tényleg jó volt, de a derékfájás pár napon belül visszajött. Bekapom még azt a nokedlis pörköltöt, ami a hűtőben van, úgysem ebédeltem ma... Ah megint tele ettem magam, de máskor nincs időm. Gyorsan elmosogatok. Pörgetem a Facebook-ot Anett fényképe a férjével a gyerekekkel az előző heti kirándulásukról, valahol vidéken voltak megint... miyen jó neki, tökéletes az élete.

Csütörtök 10:26

Kijöttem a mosdóba, mert már nem bírtam bent a sok panaszkodást hallgatni... munkahelyet kéne váltanom. Még itt se lehet nyugtom, valaki sír valmelyik fülkében. Mikor kilép, látom, hogy Anett az, Anett, aki mindig ragyog.

-Mi a baj? Tudok segíteni? - kérdezem tőle. Csak szipog és szipog tovább. Ez a nő még ilyenkor is tökéletes, pedig sír.

- Vége a megszokott hétköznapoknak. Tegnap hivatalosan is elváltunk...

Micsoda? De a képek, és a sok mosoly és energia, amit egész nap az irodában ad. Hogy csinálja?

- A gyerekek miatt összetartunk és közös programokat szervezünk, de mostmár ennek is vég. Elmondta, megismert  valakit, aki nem örülne ha a hétvégéket velem töltené.

- Honnan szeded ezt a rengeteg energiát? - Nem bírtam ki, be kellett volna fognom a szám és nem ilyenekkel faggatni, de senki nem vette észre, hogy válófélben van, pedig az nem egy nap. Én ezt nem értem.

- Az egyetlen dolog, ami kiakpcsol a gyerekek szeretetete és az edzés, ahol nem kell azon gondolkoznom, mi lesz holnap, csak csinálom és érzem, hogy jobban vagyok.

De még mindig csak az a kérdésem, hogyan?

4 hónappal később

Mióta Anett mondta, hogy próbáljam ki az aerobikot, amit két utcával arébb tart az a fiatal, enerigától kicsattanó edző, valahogy tényleg jobb. Kérdeztem az edzőt, hogy melyik diétát ajánlja, biztos jobban tudja, mint Kata, aki szinte minden héten mással próbálkozik. Nem szólt semmit, csak egy kajanaplót kért tőlem. Odaadtam neki, csak egy kis mosoly látszódott a száján. Szinte nem is szólt semmit a naplómhoz. Elküldött nekem egy mintaétrendet, amiben rengeteg ötletet találtam. Azóta már magamtól is tudom, mit és hogy kéne ennem. Nem görcsölök minden este, mint ahogy azelőtt tettem. A kedvenc étkezésem a reggeli lett. Azóta még a gyerekekhez is sokkal több türelmem van. A férjem is észrevette, hogy mennyivel energikusabb vagyok, sőt mostanában még meg is dícsér, hogy nagyon formába hoztam magam. Megbeszéltük, hogy egyik nap én megyek edzeni, másik nap ő. A hétvégét pedig közösen töltjük. A rengeteg energiámmal, ami hirtelen lett, még a gyerekeket is rá tudom venni, hogy hétvégén besegítsenek.

Rájöttem, hogy nem Anett élete volt tökéletes, hanem az enyém, csupán egy kis szervezést igényelt.

 

Ameddig elücsörögsz az iszapban arra várva, hogy egy újabb diéta trend segít, nem lesz változás. Szervezz, tervezz, mert nem egy példa van előtted, akik megtanulták kezelni az életüket, megtanulták élni az életüket. Ha további példák érdekelnek, látogass el a weboldalamra és tekintsd meg a HÉTKÖZNAP HŐSÖK címü cikkeket.

Ha pedig receptötletekre lenne szükséged, töltsd le a 30 NAPOS MINTAÉTRENDET a képre kattintva!Ha edzésben kérnéd a segítségem, írj e-mailt az info@ildifitness.hu e-mail címre!

EGÉSZSÉGEDRE!

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN