Hozzávalók:
2 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
300 g liszt (150 g zabliszt, 150 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt)
370 ml 1,5 %-os tej
60 ml étolaj
65 g eritrit vagy nyírfacukor
15 g sütőpor
3 g só
Elkészítés:
A tojást habosra fel kell verni,és ezután kevered hozzá a többi hozzávalót.
TÍZÓRAI
Aszalt áfonyás krémtúró
Hozzávalók:
3 evőkanál zsírszegény túró
kis pohár zsírszegény joghurt
vanília aroma
aszalt áfonya
folyékony stevia vagy eritrit
A hozzávalókat összekutyulod.
EBÉD
Kukoricapelyhes csirkecombok zöldborsós bulgurral
Hozzávalók:
8 db csirke alsócomb
2 gerezd fokhagyma
3 dl natúr joghurt
3 marék kukoricapehely
só
őrölt bors ízlés szerint
1-2 evőkanál olaj vagy kókuszzsír
A kukoricapelyhet alaposan összetörjük vagy ledaráljuk és egy tálba tesszük. A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, hogy jobban tapadjon rá a joghurt.
A natúr joghurtot egy tálba kanalazzuk, belereszeljük a fokhagymagerezdeket. Megsózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A combokat először a mártásba forgatjuk, majd átrakjuk a tört kukoricapehelybe, és jól rányomkodjuk, hogy lehetőleg mindenhol takarja.
Egy tepsire sütőpapírt teszünk, oda sorakoztatjuk a bundázott csirkecombokat. Kevés olajjal megspricceljük, vagy megcsepegtetjük, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 35-40 perc alatt szépen megsülnek. A hús omlós lesz, a bundája pedig finom ropogós.
A bulgurt kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük, és hozzáadjuk a konzerv borsót.
UZSONNA
1 db körte + 1 kis marék pisztácia
VACSORA
Medvehagymás rántotta két tojásból + koktél paradicsom és madársaláta
Gyere és kövess a facen
Zenei mixek
Saját készítésű mixek, melyeket különös
odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe
járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható
el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres
kialakításának.