Ildi Fitness

Rendezvényekre

Vállalom különböző céges sportrendezvények, önkormányzati családi és egészségnapok megszervezésében, lebonyolításában való aktív részvételt, valamint a különböző sportmozgások előtti bemelegítő torna levezénylését, zenés fitnesz bemutatók megtartását.

Miért érdemes szorgalmazni a vállalati sport és egészségnapokat?

Rengeteg civilizációs ártalom hat a dolgozókra (ülő munka, stressz, rossz táplálkozási szokások, dohányzás, elektroszmog), amelyek különböző megbetegedésekhez vezethetnek. Ezek elkerülése végett ajánlott a rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás, pozitív légkör megteremtése, amely nagymértékben a munkáltató feladata.

Ebben segítek, hogy egy minőségi életet tudjunk nyújtani a dolgozók számára, akik ez által hatékonyabban végzik munkájukat.

Dolgozzunk ki együtt egy egész éves Egészségfejlesztési Programot, családi- és sportnapokkal, életmód hírlevelekkel, tanácsadásokkal.


+36-70/323-23-99

 

 

Aerobic családi nap

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN