Ildi Fitness

NEM ATTÓL HÍZOL MEG, AMIT KARÁCSONY ÉS SZILVESZTER KÖZÖTT ESZEL

2017.12.21. 14:35 - Blog

Gondolkoztam, hogy elárasztom az oldalamat alternatív (súlykímélő) karácsonyi receptekkel, aztán gyorsan revideáltam magam.

Ugyanis eszembe jutott a bölcs mondás, miszerint:

"NEM ATTÓL HÍZOL MEG, AMIT KARÁCSONY ÉS SZILVESZTER KÖZÖTT ESZEL, HANEM AMIT SZILVESZTER ÉS KARÁCSONY KÖZÖTT TÖMSZ MAGADBA."

Szóval idén azt a nézetet vallom, hogy Karácsonykor igenis készítsd el a hagyományos töltött káposztát, az igazi, békebeli bejglit, valamint egyéb nyomós, nehéz ételeket ha úgy tartja kedved, és egyél belőlük jóízűen, lelkiismeret-furdalás nélkül.

Aki egész évben rá se bagózott arra, hogyan táplálkozik, az ne most kezdje el az odafigyelést, aki pedig egy egészségtudatos évet tudhat maga mögött, az nyugodtan elengedheti magát egy kicsit.

A kulcsszó ismét a MÉRTÉKLETESSÉG!

Értem én, hogy nagy a család, és mindenhol "enni kell", de senki nem tart pisztolyt a fejed fölé, hogy mindenhol mértéktelenül zabálj. Itt egy falat, ott egy kóstoló, és máris elérted, hogy nem sértődik meg a vendéglátó, és Neked sem kell kiengedned az övet a nadrágodon.

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN