Ildi Fitness

KANAPÉ CHALLENGE A FITROOM-MAL

2019.10.30. 06:08 - Blog

Ezer és egy okot hallottunk már arra, hogy miért nem mozdultok ki otthonról, és mentek el mozogni valamit. Túl meleg van, túl hideg van, sok cuccot kell hurcolászni egész nap, mire hazaértek, annyira fáradtak vagytok, hogy örültök, ha vegetáltok a tévé előtt, fáj ez, fáj az, és az egyik leghajmeresztőbb kifogás, a rossz lesz a hajatok edzés után. 

▶️Az a remek hírünk van, hogy az ősz a legnagyszerűbb évszak arra, hogy akár valamilyen benti,
vagy kinti sport felé ácsingóztok, belekezdjetek végre!

▶️Ráadásul mi most plusz két okot mondunk a sportos kimozdulásra!

1️⃣ Ha csatlakoztok Kanapé Challenge-ünkhöz, és 4 hétig legalább heti kétszer mozogtok valamit, nyerhettek egy 4 alkalmas FitRoom bérletet!

2️⃣ Ha végigcsináljátok az 1 hónapos kihívást, megígérjük, hogy abban az esetben, ha tényleg nem vagytok hajlandók a nagy hidegben kimozdulni, segítünk, hogy otthon is fitten tarthassátok magatokat.

▶️ Ezekhez segítségül posztolunk már meglévő edzés videókat, valamint elindítjuk őszi LIVE edzéseinket, melynek első adásához hamarosan tudtok csatlakozni.

Mit kell tennetek, hogy ti nyerjétek meg a 4 alkalmas személyi edzést?

Nos, nem győzzük hangsúlyozni, hogy el kell hagynotok kanapétok ölelését, és meg kell mozdulnotok végre! ????‍♀️????????

▶️Ha ez megvan, akkor fotózzátok vagy videózzátok le magatokat valamilyen sporttevékenység közben hetente legalább kétszer, és töltsétek fel mindkét bizonyítékotokat Instagram story-ként összefűzve a saját oldalatokra, a @fitroom_studio és a #kanapéchallenge jelölésekkel ,vagy Facebook posztként.
Ha ehhez nem vagytok elég bátrak, akkor a 4. hét végén írjatok egy rövid beszámolót, hogyan változott az energiaszintetek ebben a 4 hétben, ezt a beszámolót kiposztoljuk, és aki a legtöbb like-ot gyűjti két hét alatt, az fogja megnyerni a személyi edzés bérletet.

Hajrá! Tévé kikapcs, keljetek fel a kanapéról, és mozduljatok ki a FitRoommal!

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN