Ildi Fitness

HA ELHÍZNI VOLT TÜRELMED, A FOGYÁST SE AKARD SIETTETNI!

2017.12.04. 13:44 - Blog

A türelmetlenség egy igen gyakori negatív tulajdonságunk nekünk embereknek, pedig ha dolgoznánk rajta, bizony sok kellemetlen perctől kímélnénk meg nemcsak magunkat, hanem a környezetünkben élőket is.

Számomra az a kérdés, hogy "Mikor fog látszódni az edzések eredménye?" annyira ismerősen cseng, mint Hosszú Katinkának a magyar himnusz.

A kérdéssel önamgában semmi gond nincsen, a szemek akkor kerekednek, a lélegzet olyankor kezd akadozni, amikor - inkorrekt módon (hiszen kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni)- a következő módon reagálok:
"Mennyi idő alatt szedted össze azt a súlytöbbletet, amitől most meg szeretnél szabadulni?"

Nos igen...ha évek munkája van abban, hogy nem tetszik most az, aki a tükörből néz Rád vissza, hogyan várhatod el, hogy hetek, vagy pár hónap alatt bomba formába kerülj?

Tudod, mi a legbosszantóbb?
Az, hogy még mindig azok vannak többségben, akik hisznek a gyors megoldást ígérő módszerekben.

Miért? Mert amellett, hogy türelmetlenek, végtelenül lusták is. Gyorsan, minél kevesebb energia befektetésével akarnak eredményeket elérni.
Aztán amikor a tizedik csodapirula sem segít, a huszadik fogyasztó módszer sem válik be, nagy nehezen belátják (jobb esetben), hogy a lassú, kemény munkát igénylő módszer lesz az igazi megoldás.

Remélem, Te bölcsebb vagy ezeknél az embereknél, és tanulsz az ő hibájukból.

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN