Ildi Fitness

GÁTLÁSOK VAGY EGOIZMUS?

2014.09.16. 00:00 - Blog

Rengetegen vannak közöttünk olyanok, akik azért nem merészkednek le az edzőterembe, mert félnek, hogy kinézik őket onnan, megbámulják, kinevetik őket.
Nehéz eldönteni, hogy ez most a gátlásosság kategóriájába esik, vagy az egoizmust súrolja?
Miért is feltételezik ezek az emberek, hogy foglalkoznak velük egy edzőteremben?

Megnyugtatok mindenkit, aki ilyen kifogásokra hivatkozva nem mert még lemenni egy edzőterembe se, hogy rátok se hederít senki. Ugyanis az edzőterem egy külön bolygó. Értem ez alatt, hogy rengeteg féle ember fordul meg nap mint nap a konditermekben ki ilyen, ki olyan célból. Van, aki tényleg edzeni megy, ő azért nem fog azzal foglalkozni, hogy Te, mint kezdő mennyire vagy ügyetlen egy-egy gyakorlat végrehajtásánál. Ő azért van ott, hogy szétszadizza saját magát, örül, ha levegőhöz jut, nem hogy rajtad nevessen. Van, aki azért megy le, hogy gyönyörködjön...és nem benned...hanem saját magában. Ők azok, akik beállnak a tükör elé, felhúzzák a pólójukat, és keresik a kockákat a hasukon. Szerinted az ilyen foglalkozik azzal, hogy hogyan vagy felöltözve? Hány kg felesleg van rajtad? Dehogyis....örül magának, a tükörnek, és ha szerencséje van, akkor a kockáinak. Vannak csajok, akik vadászni mennek le az edzőtermekbe. Megint nem Te leszel a célpont hidd el. Hiszen ilyenkor vagy levadásszák a tükör előtt pózoló majmot, vagy megpróbálják becserkészni a keményen edző pasikat, akik valószínűleg rájuk sem hederítenek a nagy tesztoszteron ködben. A vadász típusból megtalálható a hímnemű is, de ő meg azonnal felméri, hogy Te még nem vagy levadászható. Sorolhatnék még nagyon sok féle típust, akik megfordulnak az edzőteremben ( okos telefon babrálók, társasági életet élők, magányos fülhallgatós farkasok..stb). A jó hír az, hogy egyiket sem érdekled.

Akárhonnan is közelítjük meg a kérdést, mindig oda lyukadunk ki, hogy TÉGY egy próbát. Meg fogod látni, hogy totál alaptalan volt minden félelmed, és ha csak nem pucéran pattansz fel a futópadra, észre sem fognak venni.

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN