Ildi Fitness

FITNESZ BIZNISZ- UNCSI?

2017.11.06. 12:19 - Blog

Egyre többször érzem azt (még így edzőként is), hogy ez a 'fitnesz-biznisz' kezd kicsit unalmas lenni.

Ezzel most nem azt szeretném kifejezni, hogy unom, amit csinálok, és kezdek belefásulni abba, ami körülvesz, csak néha olyan érzésem van, hogy túl van pörgetve ez a témakör.

Aki életmódváltásra adja a fejét, hajlamos átesni a ló túloldalára, és közben szépen lassan elfelejti élvezni az életet.

Mire gondolok pontosan?

Nagyon jó, ha visszaveszel a cukorból, finomított lisztes ételekből, ízfokozókkal teli élelmiszerekből, és egyéb haszontalan kalóriákból, ám ez nem jelenti azt, hogy ördögtől való, ha egy borongós hétvégén eszedbe jut beülni egy cukrászdába, és jóízűen elfogyasztasz egy tortaszeletet.

Ahogy én látom az a legnagyobb baj, hogy sokan csak végletekben tudnak gondolkodni. Vagy semennyire nem figyelnek oda arra, hogy mennyit, mit esznek, vagy pedig görcsösen számolgatják a kalóriákat, és minden reggel a mérleggel veszekednek.

Itt is az aranyközépút megtalálása lenne a cél, ami nálam azt jelenti, hogy 90%-ban odafigyelsz arra, hogy minőségi ételek kerüljenek a tányérodra, és a fennmaradó 10%-ban lehet kicsit \"kurvulni\".
Ez a kurvulás mindenkinél mást jelenthet. Van, aki az édességekről mond le nehezen, és van, aki a nehéz, zsíros ételekről.
Nem szükséges 100%-ig megvonni magadtól az egészségtelen élelmiszereket, csak ügyelj arra, hogy sokkal kisebb arányban fogyaszd őket, mint a tápláló, egészséges ételeket.
Így a lelkiismereted sem fog csorbát szenvedni, és a tested is meg fogja hálálni.

Ugyanez a szabály érvényes az edzésre is.

Amikor azt mondom, mozdulj meg, élj aktívabb életet, nem arra gondolok, hogy a legkeményebb edzéseket told végig, és hajszold magad halálra.
Találd meg a számodra legmegfelelőbb mozgásformát, ami karban tartja testedet, lelkedet egyaránt. 

Ha segítségre van szükséged az induláshoz, akkor töltsd le 30 NAPOS MINTAÉTRENDEMET, valamint nézz fel YOUTUBE CSATORNÁMRA, ahol különféle edzésvideókat találsz.

  

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN