Ildi Fitness

BOLDOGULJ! ÉVET

2017.12.30. 11:19 - Blog

Az Új Év beköszöntével biztosan mindenki tele van fogadalmakkal, elhatározásokkal, önmagának, és szeretteinek tett ígéretekkel.  Ez mindig egy remek alkalom arra, hogy kezdjünk valamit monoton, sablonos életünkkel, a beszürkült hétköznapokat elkezdjük kiszínezni, a rossz szokásainkat szépen lassan, fokozatosan elhagyni, függőségeinket, melyek nem építenek, hanem rombolnak bennünket, eldobni, és a céljainkat lépésről lépésre elkezdeni megvalósítani.

A legnagyobb probléma az, hogy ezek az elhatározások általában nagyon rövid ideig tartanak. A napok ugyanúgy elkezdenek peregni, a hetek elszállnak, a hónapok elröppennek, és azon kapjuk magunkat, hogy lassan megint év vége van, és pontosan ugyanúgy telt ez az év is, mint a többi.
Elhatározod, hogy idén tényleg lefogysz, igyekszel minőségi ételeket enni, sokat mozogni. Az első hónapban még talán sikerül is tartani magadat, de valahogy időközben elvész a motiváció, a munkahelyi problémák, magánéleti bonyodalmak és egyéb tényezők megint erősebbek Nálad, és az elszántságodnál. Továbbra is a cigi, a szelet süti, a hétvégi piálás, az esti zabálás veszi át a hatalmat feletted. Ráadásul még a bűntudat is elkezd gyötörni, hogy idén sem lettél erősebb. Megpróbáltad, de elbuktál pont úgy, mint az előző években.
 
Nem unalmas ez?
 
Én azt mondom Neked, hogy idén legyél egy igazi HŐS! Elsősorban a saját hősöd. Mutasd meg magadnak, hogy MOST TÉNYLEG sikerülni fog, és az eddigi csatákat ugyan elveszítetted, de a háborút TE fogod megnyerni. Azt a háborút, melyet a függőségeiddel, rossz szokásaiddal vívsz nap mint nap. Az a jó hír, hogy nem Te leszel az első, akinek ez sikerülni fog. A jó példák ott vannak előttünk, csak követni kell őket, erőt merítni belőlük, és amikor fogy a lelkesedés, akkor egy pillanatra állj meg, és kérdezd meg magadtól, hogy ugyanúgy akarod-e zárni ezt az évet is, mint a többit?
A célt soha nem szabad szem elől téveszteni. Akkor sem, ha az élet mindenféle furfangos eszközzel megpróbálja azt elhomályosítani. Ne feledd, hogy a változás magától nem fog bekövetkezni. TE vagy az, aki tud változtatni.
Ehhez kívánok Neked sok-sok erőt, és szűnni nem akaró motivációt! 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN