Ildi Fitness

ÁTKATTANÁS

2017.06.12. 10:26 - Blog

Így hívom én azt, amikortól valaki ténylegesen ki tud lépni az addigi mókuskerékből, valóban képes változtatni szokásain, és a változást nem szükséges rossznak élni meg, hanem kihívásokkal és sok jó élménnyel teli kalandnak.

Amíg az "átkattanás" nem történik meg, addig nagy változásra ne is számítsunk.

MIÉRT?

Azért, mert nem lesz meg benned az a tűz, az az energia, ami ki tud billenteni a megszokott rutinodból.
Olyan ez, mint egy bitang erős autó. Hiába van benne 300 lóerő, ha nincs megtankolva, nem tud megtenni egy métert sem.
Hiába van meg benned az erős vágy, amíg nem tankolod meg az elmédet az "átkattanás" üzemanyagával, addig bizony képtelen leszel haladni a céljaid felé.

HOGYAN?

Na ez az, amire nincsen általános recept, mert a motivációját mindenki maga tudja megtalálni.
Sok ilyen "átkattanással" találkoztam már pályafutásom alatt, de a tényelges belső indíttatást, az igazi szikrát senkinél nem láthattam, hiszen sokszor hónapok telnek el, vagy akár egy egész év is kell hozzá, hogy a "jó lenne", "kéne" vágyak szinkronban kerüljenek a tettekkel.
Én elmondom minden edzésen, mit és hogyan kellene csinálni. Van, aki azonnal megfogadja őket, mert már "átkattanva" jön hozzám, és vannak a későn érő típusok, akik menet közben "kattannak át".

Ha választ kellene adnom a "hogyan" kérdésre, akkor azt mondanám, hogy tartozz azon kevés emberek csoportjába, akik nemcsak siránkoznak, és időtlen idők óta tervezgetnek, hanem akik képesek CSELEKEDNI, és megmutatni maguknak illetve környezetüknek, hogy bármilyen célt el tudnak érni.

Szóval KATTANJ ÁT! :)

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN