Ildi Fitness

Blnce Mix Flex formula

Barna köles liszt olajosmag őrleményekkel

Cikkszám: FF02

Termékleírás

A formula magában ötvözi az ősi, eredeti barna köles (vadköles) és a préselt szezámmag- és lenmagőrlemény értékeit. A hántolás nélkül, nyersen fogyasztandó barna köles kovasavat (szilícium), ásványi anyagokat és élelmi rostokat hordoz. Értéke meghaladja a hántolt aranykölesét. Magja védettség alatt áll (Ausztriában), nem hibridizálták, és genetikailag sem módosították, így megőrizték beltartalmi értékét.

A termék adalékanyag-, tejfehérje-, tejcukor-, tojás-, glutén- és szójafehérje-mentes.

Allergén összetevő: szezámmag.

Néhány szó a termék fejlesztőjéről:

\\\"Tóth Gábor vagyok , szakmámat tekintve élelmiszer-ipari technológusmérnök (főiskolai), minőségszabályozó okleveles élelmiszer-ipari mérnök (egyetemi), táplálkozáskutató, termékfejlesztő és étrendi tanácsadó.

Mintegy húsz esztendeje foglalkozom élelmiszer- és táplálkozástudománnyal, a médiában 15 éve vagyok jelen. Országszerte tartok szakmai és népszerűsítő előadásokat, képzéseket, egészségvédelmi és sporttudományi szemináriumokat, egészségnapokat, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségünkre, tudományos-ismeretterjesztő jelleggel.

Több mint három évig a Class Fm rádió Morning Show műsorában, az E-mentes övezet című rovat szaktanácsadója voltam, Sebestyén Balázs vezetésével; e műsort közel három millió ember hallgatta rendszerességgel. 
Több mint 10 éve a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Központi Környezet- és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet (KÉKI) valamint magyar kisüzemek és biotermelők hathatós szakmai segítségével hazai élelmiszer-fejlesztésekben vállalok szerepet, így kerülhetett forgalomba több egészségvédő, preventív bio- és reformélelmiszer (inulindús ill. fruktózdús biocsicsóka-sűrítmény, zsírszegényített olajosmag-őrlemények, gyümölcsmag- és héjőrlemények, speciális rostforrások stb). Terveink (szakmai csapatom nevében) szerint a jövőben, évről évre, újabb tudományos fejlesztésekkel gazdagítjuk a hazai és külföldi élelmiszer palettát, illetve szakmai kutatói team-munkákhoz csatlakozunk. Célunk a legújabb tudományos eredmények gyakorlati alkalmazása, konkrét termékekké formálása különböző célcsoportokhoz igazítva. Emellett kifejezetten sportolók részére is folyamatban vannak fejlesztéseink.

Tisztelettel a blnce szakmai csapata nevében: Tóth Gábor\\\"

Mire ajánlom

A Flex Formulát ajánljuk gyermekeknek, fiataloknak, sportolóknak, fizikai munkát végzőknek, ízületi- mozgásszervi- és csontritkulásos betegeknek, asztmásoknak és valamilyen tüdőbetegségben szenvedőknek, pollen- és ételallergiásoknak, gluténérzékenyeknek, gyengébb immunitású embereknek, változókorban lévőknek és idősebbeknek, várandós és szoptató anyáknak, csonttörés és zúzódás esetén, született kötőszöveti gyengeséggel küzdőknek, csípőízületi és gerincproblémákban szenvedőknek, csigolyakompresszión átesett embereknek, porckorong problémák miatti fájdalmakkal küzdőknek. Különösen hasznosak várandós és szoptató anyáknak. Csonttörés, zúzódás esetén, kötőszöveti gyengeség fennállásakor.

Ajánlott napi 2 x 1 teáskanálnyi keverék (10 g) fogyasztása nyersen, készételbe, kásába, müzlibe vagy folyadékba, turmixba keverve. Érdemes hidratálni (5-10 perc áztatás). Főzni-sütni nem javasolt.

Szállítási díjak

A termék kiszállítása 20000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Bővebben

Fizetési lehetőségek

Banki előutalás, Utánvétel

Bővebben

Tetszett a termék?

Köszönöm, ha megosztod.
Ezeket ajánlom még hozzá
Blnce Homoktövismag-őrlemény -

Homoktövisbogyók szárított magjának rostos őrleménye

NATURIZE BARNA RIZS FEHÉRJE 454g ÚJ 85%-os -

A Naturize® kizárólag 100%-ban természetes, prémium barna rizs fehérjeport tartalmaz.

NATURIZE BARNA RIZS FEHÉRJE 907g ÚJ 85%-os -

A Naturize® kizárólag 100%-ban természetes, prémium barna rizs fehérjeport tartalmaz.

Blnce Pro3 Vaníliás rizsfehérje -

Barna rizs fehérje, borsó fehérje és kendermag fehérje kombinációja édesítőszerrel

 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésû mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzõterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tõlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edzõ
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYÛJTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN