Ildi Fitness

Soltész Renáta

 Munkám során egy rövid állapotfelmérést követően a vendég célját figyelembe véve    alakítom ki személyre szabott edzésprogramját. A funkcionális edzés során főképp      arra törekszem, hogy az ízületeket teljes mozgáspályán, mozgásláncokban, a tér        minden dimenziójában, funkciójának megfelelően, hatékonyan dolgoztassam meg,        fejlesszem. Mindeközben fejlődik az ideg-izom kapcsolat, a propriocepció, az ízületi      mobilitás és stabilitás, továbbá a koordinációs és kondicionális képességek. Célom,      hogy tudatos munkával segítsem a vendéget célja elérésében, a megtisztelő  bizalmát  megköszönve, szakmai tudásomnak megfelelően vezetve az útján.

 Elsődleges, hogy  magunkat helyezzük előtérbe, átgondolva az életmódunkat. Az út      bizonyára nem e  egyszerű, számos akadályba ütközünk, ám ilyenkor erősíthet a        mottóm (Konfuciusz  nyomán), miszerint „a tigrist előbb gondolatban kell elejteni – a    többi csak puszta  formalitás”. Merjünk nagyot álmodni! Merjünk cselekedni! Merjünk    segítséget kérni!  Tegyünk azért, hogy lelkileg és testileg teljesnek, egészségesnek      érezzük magunkat!

   Elérhetőségeim: 
   reeni_93@hotmail.com
   +36202162302

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésû mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzõterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tõlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edzõ
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYÛJTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN