Ildi Fitness

Soltész Renáta


A sport mindig is központi elem volt az életemben. Örökmozgó gyerekként kerültem le az atlétika pályára és ott is ragadtam. Kezdetben versenyzőként, majd edzőként. Az atlétika mellett sok más sportot is kipróbáltam és megszerettem, fedeztem fel azok szépségét és élvezhetőségét. Talán éppen ezért alakult ki az az edzői felfogásom, mondhatni hitvallásom, hogy mivel az egészséges életmód fontos része a sport, ezért célszerű, hogy mindenki megtalálja a hozzá közel álló sportágat. Legyen szó csapatjátékról, egyéni sportról, a lényeg ugyanaz: szeresd!

A sport iránti szeretet mondhatni eldöntötte az utamat. Testnevelés szakirány a gimnáziumban, majd a továbbtanulásnál sem volt kérdés, hogy a sportot választom. Sport, sport, sport. Szerencsésnek tartom magamat, hogy azt tanulhattam, amit igazán szeretek és ezzel is foglalkozhatok. Tulajdonképpen sokszor el is gondolkozom azon, hogy a munkám nem is mondhatni igazi munkának, mert imádom azt, amit csinálok.

Az atlétika edzések mellett a személyi edzések töltik ki az életemet, ahol az egyéni képességeket figyelembe véve a funkcionalitást helyezem előtérben. Miről is beszélek? A funkcionális edzés során főképp arra törekszem, hogy az ízületeket teljes mozgáspályán, mozgásláncokban, a tér minden dimenziójában, funkciójának megfelelően, hatékonyan dolgoztassam meg, fejlesszem. Fejlődik az ideg-izom kapcsolat, a propriocepció, az ízületi mobilitás és stabilitás, továbbá a koordinációs és kondicionális képességek egyaránt.

A sportolással eltöltött idő akkor válik eredményessé, ha a folyamatot képesek vagyunk komplex módon végezni.

 

Végzettségeim:

Gyógytornászda (2016): Body Roller-képzés

Testnevelési Egyetem (2014-2016): MSC. Szakedző

R-med Akadémia (2016): TRX Suspension Training Course

International Wellness Institute (2014-2015): Személyi edző

Szegedi Tudományegyetem Felnőttképzési Intézet (2013-2014): Sportedző – Atlétika

Szegedi Tudományegyetem (2011-2013): Rekreációszervezés és egészségfejlesztés

 

Eredményeim:

Többszörös dobogós országos helyezések öt- és hétpróbában, gerelyhajításban, magasugrásban

Összetett Európa Kupa (2010) – 6. helyezés

 

Mottóm: "A tigrist előbb gondolatban kell elejteni - a többi csak puszta formalitás." - Konfuciusz

   

Elérhetőségeim: 
rencso093@gmail.com
+36202162302

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN