Ildi Fitness

Rajnay Kata

Rajnay Kata vagyok, gyógytornász, a Gyógytornászda megálmodója. Gyermekkorom óta sportolok és minden mozgás közel áll hozzám. Az évek során sok sérülésem volt, hol kisebbek, hol nagyobbak, így viszonylag sokszor fordultam meg gyógytornászok kezei között. Azt hiszem, valahogy így jött az ötlet, hogy én is ezt a mesterséget válasszam. Nagyon szeretem a munkámat, mivel minden hozzám betérő Páciens problémájának megoldása, egy újabb kihívást jelent számomra. 2010 nyarán végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Gyógytornász szakon. Onnantól a Budai Irgalmasrendi Kórház Reumatológiai osztályán dolgoztam 5 éven keresztül. A folyamatos szakmai fejlődés fontos számomra, így a diploma megszerzése óta folyamatosan képzem magam, hogy minél széleskörűbb tudással segíthessen az engem megkereső embereket! Sportos életvitelem miatt, a sportrehabilitáció felé fordultam a tanulmányaim során, így EZ a fő profilom, ebben érzem jól magam és sok tapasztalatot szereztem. Éppen ezért fiatalokkal, sportolókkal foglalkozom, akik előtt más jellegű célkitűzések lebegnek (mint a kórházban megszokott pácienseknél), ezekhez pedig más kezelési terv, más terhelés, eszközök és más terhelhetőség társul, ami nagy kihívást jelent számomra, mivel mindig újat, jobbat, nehezebbet, keményebbet és kreatívabbat kell, kitalálnom. Fontos számomra, hogy a Sportolók a legrövidebb időn belül, a legjobb terhelhetőséggel térhessenek vissza a pályára. MOZGÁS NÉLKÜL NINCS EGÉSZSÉG, MÉG FÉL SEM! A gyógytornát nemcsak rehabilitációnak, de prevenciónak is kell tekinteni!Elérhetőségeim:

www.gyogytornaszda.hu

mobil:06702981873

email: rajnaykata@gmail.com

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN