Ildi Fitness

Kascsák Ármin

 Kascsák Ármin vagyok, 1991-ben születtem Budapesten.
 Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, ezért is döntöttem úgy, hogy érettségi  képesítésem után a gyógyítás  szolgálatába állok. Így sajátítottam el kiváló  oktatóimtól  a két éves masszőr képzésem során, a gyógyításhoz  szükséges  elméleti és gyakorlati  tudásom alapjait. Külön köszönetet mondanék itt Dr. Szántai  Károly Orvos  anatómia, és  Lengyel  Tamás gyógy-masszőr tanáromnak, akik  munkájukkal segítettek, hogy a  legjobbak  lehessünk.

 Keveseknek adatik meg, hogy azt csinálják, amit szeretnek, és hogy annyira  szeressék  azt, mint én.

 Az elmúlt évek során rengeteget fejlődtem, de tudom, hogy ez a folyamat sosem ér  véget.

 Immár több mint három év szakmai tapasztalattal várom szeretettel, a pihenni  kikapcsolódni vágyókat.  Ha  izomcsomóktól feszes a háta, szeretne pihenni,  feltöltődni,  várom jelentkezését.

 Tel.: 0620-322-3219

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN