Ildi Fitness

CrossTraining

A CrossTraining tulajdonképpen egy gyűjtőnév, amely magába foglalja a kardio, erő, egyensúly, koordináció edzést.

A módszert néhány évvel ezelőtt fejlesztették ki az Egyesült Államokban, számtalan sportág mozgáskészletéből merít úgy, mint atlétika, súlyemelés, boksz, torna, stb.....

Mi is az a CrossTraining?

Az CrossTraining lényege, hogy különböző állomásokat állít fel az edző, és ezek az állomások más-más izomcsoportot mozgatnak meg, és más-más kondicionális képességet fejlesztenek.

Milyen eszközöket használunk?

A CrossTraining edzés, vagy más néven köredzés során a használt eszközök variációja szinte végtelen lehet: súlyzók, kettlebell, gumikötél, ugrálókötél, fitball, softball, medicinlabda, és végül, de nem utolsó sorban saját testsúlyunk.

Az edző szabad kezet kap abban is, hogy az állomások hány percesek legyenek, és az egyes állomások között mennyi legyen a pihenőidő.

Kiknek ajánlott?

Bizonyos alap állóképességre, és kondícióra szükség van ahhoz, hogy ezt az edzésmódszert biztonságosan, és hatékonyan tudjuk végezni. Általában minden gyakorlatnak létezik könnyített változata, így nem jelent problémát, ha különböző képességű és fittségű egyének kerülnek össze egy ilyen edzésen.

A CrossTraining edzést végezhetjük a szabadban is, illetve edzőteremben. Mindkettőnek megvan a maga előnye. A szabadtéri edzések mellett szól a friss levegő, a park, vagy akár erdő adottságainak kihasználása, a teremben végzett edzések mellett pedig az eszközök, gépek változatos tárháza.


 

 
 

 

 

 

Jelentkezz most!

Telefonon:
70/323-23-99

E-mailben: info@ildeefitness.hu


Jelentkezzhetsz online

Kattints ide


Csatlakozz facebook rajongói oldalamhoz
 

 

 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésű mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzőterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tőlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edző
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYŰTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN