Ildi Fitness

Zádori Nikolett (Tüsi)

  

Zádori Nikolett- személyi edző

Zádori Nikolett, Tüsi vagyok, személyi edzőként tevékenykedem a nyomozói feladataim mellett. A fitness és a testépítés területén végzett munkámat egyre fontosabbnak tartom és a korábban csak hobbiként végzett ez irányú tevékenységek mind nagyobb szerepet foglalnak el az életemben.

Sportpályafutásomat általános iskolában kezdtem, ahol részt vettem életem első kézilabda edzésén, és ez volt az pillanat, amikor ez a sport örökre belopta magát a szívembe. A kézilabdával versenyszerűen középiskolában kezdtem el foglalkozni, majd ettől kezdve kisebb-nagyobb megszakításokkal közel 10 évig űztem. Az edzések megtanítottak a megfelelő hozzáálláshoz, a küzdeni akaráshoz, a felelősségérzethez és az alázathoz. Ez a sport segített hozzá a csapatban való együttműködéshez, kapcsolatok kialakításához.

A középiskolás éveim alatt úsztam, ökölvívtam és egy kicsit belekóstoltam a japán harcművészet, a Jiu-jitsu világába is.

A fitnessel és a testépítéssel 2016. őszén kezdtem ismerkedni, akkor kerestem fel „Bozsikot” és közel 1,5 évig vettem részt akkor még vendégként a személyi edzésein és kezdtem életmódváltásba a segítségével. Közben annyira a mindennapjaim része lett ez edzés és az életmódformálás, az egészséges táplálkozás, hogy elgondolkoztam azon, hogy miért ne rendezhetném egységbe az eddigi ismereteimet, az órákon tanultakat és szerezhetnék szakképesítést oktatóként?

A gondolat tetté vált és beiratkoztam az IFBB  (Nemzetközi Testépítő és Fitness Szövetség) Certified Personal Fitness Trainer képzésére, amelynek sikeres elvégzését követően 2018. évben Nemzetközi Szakedző Diplomát szereztem.

Imádom, amit csinálok, szeretem a kihívásokat, az új módszereket és mindent megteszek az eredményességért. Motivál és ösztönöz a mozgás és a sport megszerettetése másokkal. Céljaim közé tartozik a legtöbb ember segítése és motiválása, hogy elérje a kitűzött célt és jól érezze magát a „bőrében”.

Ennek érdekében folyamatosan képzem magam, kitalálok és kipróbálok új módszereket, megtanulom az új irányelveket, kipróbálom a legújabb trendeket, edzésformákat, diétázom, hogy maximális tudással és tapasztalattal rendelkezzem annak érdekében, hogy TE a  legtöbbet kaphass az együtt töltött időben.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján az edzés mellett fontosnak érzem a tudatos és egészséges táplálkozás betartását is. A vendégeim számára a megfelelő étrend összeállításában is táplálkozási tanácsadást nyújtok, ezzel is minden alapot megteremtve az életmódváltáshoz és a kívánt cél eléréséhez.

Ha edzeni szeretnél .. Ha változni szeretnél .. Ha tenni szeretnél az egészségedért és a testedért .. Ha motivációra van szükséged .. Kelj fel a fotelből.. tedd le azt a chipset, kólát, szotyit, ropit, csokit és VÁGJ BELE!

És ne feledd: ,,A siker nem a körülményektől, hanem a hozzáállásodtól függ.” 

Elérhetőségeim:

zntusi12@gmail.com

Tel.: 0670/627-3733

 

 

Gyere és kövess a facen

Zenei mixek

Saját készítésû mixek, melyeket különös odafigyeléssel válogattam ki. Aerobik órákon tesztelve

Meghallgatom
Nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mozgásban gazdag életmód kialakításához nem feltétlenül kell edzõterembe járni.
Sokan unalmasnak találják a konditermi edzéseket, nevetségesnek és haszontalannak az aerobik órákat. Tõlük nem várható el, hogy
a mindennapi testmozgást négy fal közé zárva valósítsák meg. Számos alternatívája létezik az edzések rendszeres kialakításának.

aerobic - fitness - aerobik - személyi edzõ
Kérem várjon....
Kérem várjon
Szeretnél lelkiismeret-furdalás nélkül nassolni? Ez a NASI GYÛJTEMÉNY megoldást jelent számodra! Most kérem INGYEN